Hos Salon Delux tilbyder vi

Frisør Salon Delux i Rødekro tilbyder vi alle slags klip, både til herrer, damer, teenagere og børn.

Kunne du tænke dig at få striber og reflekser i håret? Eller trænger du til en studsning, eller bare klip eller en vask og en føn-styling, så er vi klar til at hjælpe dig. Tænker du på at få en permanent, så er vi klar med en løsning.

Vi er faguddannede, kompetente og har lang erfaring som frisører. Vi tager dig og dit hår seriøst, og hjælper dig med  at finde den frisure som passer præcist til dig, og sørger for at den fungerer – ikke bare til festlige lejligheder, men også i hverdagen.

Vi står inde for det vi laver. Vi ved at det der tæller er DIN tilfredshed, og det lægger vi meget vægt på. Hvad enten du har brug for klipning, hårfarvning eller blot ønsker at få tips om din hårpleje så kig ind i vores salon.

Vi tilbyder mange kvalifikationer som vi løbende ligger ind på facebook, så vi har derfor lagt facebook ind på denne side, så du har mulighed for at se det seneste.

Facebook

2 months ago

Salon Delux
Crazy make over i dag 🤩 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Salon Delux
Mere fylde med ekstra hår 🤩😍 mere farve med flotte peach farver mixet med lyse striber 😍 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Salon Delux
Nyhed 😍😍 de smukkeste hårbøjler er landet i DELUX 🤩🤩🥳🤩🤩 de shiner så meget ! Der er ogsp guld/rosegold den er bare ikke på billedet . Der er begrænset antal så vær hurtig hvis du skal shine over sommeren 🌸😍 ... See MoreSee Less
View on Facebook