Hos Salon Delux tilbyder vi

Frisør Salon Delux i Rødekro tilbyder vi alle slags klip, både til herrer, damer, teenagere og børn.

Kunne du tænke dig at få striber og reflekser i håret? Eller trænger du til en studsning, eller bare klip eller en vask og en føn-styling, så er vi klar til at hjælpe dig. Tænker du på at få en permanent, så er vi klar med en løsning.

Vi er faguddannede, kompetente og har lang erfaring som frisører. Vi tager dig og dit hår seriøst, og hjælper dig med  at finde den frisure som passer præcist til dig, og sørger for at den fungerer – ikke bare til festlige lejligheder, men også i hverdagen.

Vi står inde for det vi laver. Vi ved at det der tæller er DIN tilfredshed, og det lægger vi meget vægt på. Hvad enten du har brug for klipning, hårfarvning eller blot ønsker at få tips om din hårpleje så kig ind i vores salon.

Vi tilbyder mange kvalifikationer som vi løbende ligger ind på facebook, så vi har derfor lagt facebook ind på denne side, så du har mulighed for at se det seneste.

Facebook

3 weeks ago

Salon Delux
Nyhed 😍😍 de smukkeste hårbøjler er landet i DELUX 🤩🤩🥳🤩🤩 de shiner så meget ! Der er ogsp guld/rosegold den er bare ikke på billedet . Der er begrænset antal så vær hurtig hvis du skal shine over sommeren 🌸😍 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Salon Delux
Hej Alle fantastiske kunder 🌸 Husk jeg er flyttet hjem på adressen på HVEDEMARKEN 48 . Jeg har ikke personale mere, så hvis i skal have en tid hos mig skal i huske at booke i god tid enten online på www.salondelux6230.dk eller på 28402684. 🌸 Jeg er så heldig at min mand også er frisør og han kan også bookes efter aftale. Hans speciale er Herre klip, barbering , retning af bryn .😃Åben på HVEDEMARKEN lige pt: ALLE DAGE EFTER AFTALE 🌸 I kan altid ringe eller sende en sms på 28402684 hvis i vil være sikker på jeg er i salonen . Jeg er tilbage på arbejde fra mandag igen . 😄 Rigtig dejlig weekend til jer alle sammen . 🥰🌸 Kh Dorthe Delux og Barber Yılmaz ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Salon Delux
Til de hurtige så har jeg fået 2 afbud på mandag 😃 Book dem online på www.salondelux6230.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook