Hos Salon Delux tilbyder vi

Frisør Salon Delux i Rødekro tilbyder vi alle slags klip, både til herrer, damer, teenagere og børn.

Kunne du tænke dig at få striber og reflekser i håret? Eller trænger du til en studsning, eller bare klip eller en vask og en føn-styling, så er vi klar til at hjælpe dig. Tænker du på at få en permanent, så er vi klar med en løsning.

Vi er faguddannede, kompetente og har lang erfaring som frisører. Vi tager dig og dit hår seriøst, og hjælper dig med  at finde den frisure som passer præcist til dig, og sørger for at den fungerer – ikke bare til festlige lejligheder, men også i hverdagen.

Vi står inde for det vi laver. Vi ved at det der tæller er DIN tilfredshed, og det lægger vi meget vægt på. Hvad enten du har brug for klipning, hårfarvning eller blot ønsker at få tips om din hårpleje så kig ind i vores salon.

Vi tilbyder mange kvalifikationer som vi løbende ligger ind på facebook, så vi har derfor lagt facebook ind på denne side, så du har mulighed for at se det seneste.

Facebook

17 hours ago

Salon Delux
Kære kunder 🌸☀️Husk at få booket tid inden ferien . 😎☀️Vi horder ferielukket i år i uge 30&31 Husk i kan booke online eller ringe på 74661213 Julie er i salonen til uge 29 , så går hun på ferie og kommer først tilbage efter barsel 🥰👶🏼🤰🤱🏼Www.salondelux6230.dk ...
View on Facebook

2 days ago

Salon Delux
Afbud hos Julie til herreklip, kl16:00🥳🥳Ring ind for en tid eller book online ...
View on Facebook

2 weeks ago

Salon Delux
Afbud til farve/klip kl 13:45 hos RikardoRing ind for tid😆 ...
View on Facebook

3 weeks ago

Salon Delux
Afbud i morgen torsdag !!!!!!Skynd dig ind og book online hvis tiden skal være din . Der er tid til lækker klip og farve 🤩Det er hos Rikardo ...
View on Facebook

3 weeks ago

Salon Delux
AFBUD HOS JULIE I DAG Kl 11 til klip og farve 🤩 Book online eller ring på 74661213 ...
View on Facebook